A l f a t e h

ekologija i energetika d.o.o.


     

Dugogodišnje iskustvo talijanskog proizvođača SICAS, uz detaljna istraživanja tržišta i kontinuirano usavršavanje proizvoda, rezultirali su stvaranjem mehaničke čistilice model 4000/4.

 

Autočistilica sa mehaničkim načinom skupljanja otpada namijenjena je težim radnim uvjetima. Visoka razina produktivnosti, niski radni troškovi te jednostavno održavanje njene su glavne prednosti.

 

Autočistilica ima dva diesel motora, jedan za pokretanje, a drugi za čišćenje. Spremnik otpada izrađen je od INOX čelika te se prazni na visini 2,2 m. Čistilica je opremljena bočnim četkama, valjkastim centralnim četkama te stražnjom valjkastom četkom za podizanje i utovar nečistoća. 

 

Čistilica također može biti opremljena uređajem za visokotlačno pranje ručnom sapnicom te prednjim sapništem za pranje ceste, što omogućuje učinkovito i pouzdano čišćenje i pranje javnih površina.

 

Idealna je za rad na širokim prometnicama, vangradskim područjima, industrijskim te trgovačkim zonama. Optimalnu produktivnost ova je čistilica pokazala i pri skupljanju asfalta pri izgradnji ili rekonstrukciji prometnica.